Soyer duyurdu: Eğitim desteği başvuruları devam ediyor

Soyer duyurdu: Eğitim desteği başvuruları devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, üniversite öğrencilerine maddi destek başvurularının devam ettiğini duyurdu.

MEDYA EGE- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği ilkesi kapsamında hayata geçirdiği üniversite öğrencilerine maddi destek projesi için başvurular başladı.

Başkan Soyer, başvuruların devam ettiğini sosyal medya hesabından "Sevgili gençler, 10 bin öğrencimize vereceğimiz yıllık 4 bin TL'lik eğitim desteği başvuruları devam ediyor" ifadeleri ile duyurdu.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin bizizmir.com'da paylaşılan formu (https://www.bizizmir.com/tr/egitimyardimi/33/81) doldurması gerekiyor.

04092022-10023-0.jpeg

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Ailesinin ikametgâhı İzmir’de olup maddi olanakları kısıtlı olan 18-25 yaş aralığında Türkiye’nin her yerinde aktif ve örgün eğitim gören ön lisans veya lisans öğrencileri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yardımından yararlanabilecek. Başvuru koşullarında not ortalamasının 4 üzerinden en az 2.00, 100 üzerinden en az 53 olması ve sınıf tekrarı yapmamış olması şartı da aranıyor. Üniversiteye yeni başlayan öğrencilerde ise not kriteri aranmayacak. Devlet üniversitesinde okuyor olmak veya vakıf üniversitelerinde yüzde 100 burslu öğrenim görüyor olmak da başvuru şartları arasında. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı eğitim yardımı başvurularını her haneden bir öğrenci için kabul edecek.

16092021-132615-0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.