Soyer, Halkın Kasabı hizmete girdi dedi! Vatandaş güvenilir ete akın etti

Soyer, Halkın Kasabı hizmete girdi dedi! Vatandaş güvenilir ete akın etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halkın Kasabı şubelerinin çok yakında kent genelinde çoğalacağını duyurdu.

MEDYA EGE – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik vizyonu kapsamında Başkan Tunç Soyer tarafından İzmirlilerin hizmetine sunulan Halkın Kasabı yaygınlaşıyor. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaparak üreticiden en uygun fiyatla alınan etlerin halkla buluşturulduğunu belirten Soyer; Halkın Kasabı ile Menemen Ulukent, Doğanlar ve Buca Gediz ESHOT Garajı'ndaki Halkın Bakkalı şubelerinden alışveriş yapan vatandaşların ve İZTARIM A.Ş Genel Müdürü Murat Onkardeşler’in görüşlerinin de yer aldığı bir video paylaştı.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için kentin farklı bölgelerinde yaygınlaştırdığı Halkın Bakkalları, Halkın Kasabı reyonlarıyla yenileniyor. Hizmet kalitesini arttırmak için Halkın Bakkalı mağazalarında yapılanmaya giden İzmir Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm sürecini tamamlayarak Büyükşehir iştiraki İzTarım A.Ş.’nin kırsalda küçük üreticiye can suyu olan Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde hazırlanan işlenmiş ve karkas et ürünleri, artan enflasyona karşı uygun fiyatla İzmirlilere sunuyor.

s574823.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle yüzde 100 dana kıymanın kilosu 110 lira, kuşbaşı etin kilosu 135 lira ve doğal fermente kasap sucuğunun kilosu ise 140 liradan satışa sunuyor. Genişletilmiş et reyonunda tüketiciler taze ve sağlıklı et ürünlerinin yanı sıra İzmirli markasının et, süt ve bitkisel ürünlerine de ulaşabiliyor.

s436295.jpg

Mağazalarda ayrıca kooperatiflerin doğal ürünleri de satışa sunulmakta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum