Soyer Hatay’da: Biz buradaki vatandaşların belediyesiyiz

Soyer Hatay’da: Biz buradaki vatandaşların belediyesiyiz

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer, Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

MEDYA EGE – İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer, Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor.

Soyer, sosyal medya hesabında Hatay’da bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bölgedeki çalışmalarla ilgili bilgilendirdiği bir video paylaştı.

1676210034-chp-myk-4.jpeg

“Biz burada İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gölgesini görüyoruz” diyen Soyer, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne yardımların süreceğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye başkanı Soyer, şöyle konuştu; “Bana gelen vatandaşım, İzmir Büyükşehir Belediyesinin içinde kurumsal olarak hizmet veren; fen işlerinden mezarlıklara, park bahçelerden veterinerlik hizmetlerine ne varsa hepsini burada bulacak. Biz buradaki vatandaşların belediyesi gibi çalışmaya karar verdik. Bütün organizasyonu da böyle yaptık. Psikologlar, mühendisler, sosyologlar, mimarlarımız var. Dolayısıyla burada belediye gibi hizmet veriyoruz.”

1676210041-chp-myk-22.jpeg

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da çocuklara yapılacak psikolojik destek ve onlara verilecek eğitiminin önemine dikkat çekerek Soyer’e psikolog olup olmadığını sordu. Soyer de Kılıçdaroğlu’nun sorusunu “Hem psikologlar hem de sosyologlar var” sözleriyle cevapladı.

1676210042-chp-myk-23.jpeg

Soyer öte yandan, fen işleri ile birlikte çocuklar için bir oyun ve yaşam alanı yapılacağını da duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.