Soyer: Karataş'a yürüyen merdiven projesi hazır!

Soyer: Karataş'a yürüyen merdiven projesi hazır!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Hamamcılar ve Banyocular Esnaf Odası Nafi Karaca'nın yürüyen merdiven talebine yanıt verdi.

ASYA YAŞARİKİZ/ MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Hamamcılar ve Banyocular Esnaf Odası Nafi Karaca'nın tarihi Karataş Semtindeki dik basamaklara yürüyen merdiven yapılması yönündeki talebine yanıt verdi.

1-kopya-001.jpg

PROJESİ HAZIR

Konuya ilişkin görüştüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Karataşlı vatandaşlardan böyle bir talebin bir süredir var olduğunu ve konunun gündemlerinde olduğunu açıkladı. Soyer konuya ilişkin olarak "Karataş Semti için yürüyen merdiven talebini karşılamak istiyoruz. Bu konuda güzel sinyaller de alıyorum. Çalışmanın projesi de bütçesi de hazır. Önümüzdeki bir yıl içinde umarım projemizi hayata geçiririz" açıklamasını yaptı.

soyer-den-asbest-tasidigi-iddia-edilen-geminin-izmir-de-sokulmesine-izin-verilmesiyle-ilgili-aciklama-1040786-5.jpg

ÇİP KRİZİ ETKİSİ

Başkan Soyer, öte yandan dünyada yaşanan çip krizinin söz konusu projenin hayata geçirilmesinde de engel teşkil ettiğini sözlerine ekledi. Soyer, "Çip krizi söz konusu projemizin hayata geçirilmesinde de sorun yaratıyor. Krizin ülkemizde aşılmasıyla birlikte projemizi kısa zamanda Karataşlı vatandaşlarımız için hayata geçireceğiz" dedi.

Küresel ölçekte yaşanan çip krizi birçok sektörde tedarik sorunlarına neden oluyor. Üretim sorunları, büyük şirketlerin rekabeti, pandeminin sonuçları gibir birçok faktörden doğan kriz için devletler çözüm arıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.