Soyer'den çağrı: 153'ü arayarak destek isteyebilirsiniz

Soyer'den çağrı: 153'ü arayarak destek isteyebilirsiniz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, evde bakım hizmetlerine yönelik bir açıklama yaparak "Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) 153'ü arayarak yakınınız ya da kendiniz için destek isteyebilirsiniz. Yalnız değilsiniz, biz yanınızdayız" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmet Birimi uzman ekipleri evlerde sadece yara bakımı ve pansuman yapmakla kalmıyor, kan tahlilinden reçeteye kadar her konuda bir sosyal güvence aramaksızın ücretsiz destek veriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İzmirlileri konuya ilişkin bilgilendirdi.

chpde-kulisleri-hareketlendiren-iddia-tunc-soyer-aday-gosterilmeyecek-mi-v4wr.webp

Başkan Soyer, paylaşımında Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) ile iletişime geçerek, destek istenebileceğine dikkat çekti.

13072023-101722-6.jpg

Başkan Soyer, paylaşımına "Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza evde sağlık ve bakım hizmeti veriyoruz. Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) 153'ü arayarak yakınınız ya da kendiniz için destek isteyebilirsiniz. Yalnız değilsiniz, biz yanınızdayız" notunu da düştü.

13072023-101722-3.jpg

Evde Sağlık Hizmeti, bir buçuk yıl içinde sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan 18 bin hasta evinde tedavi edildi. Kent merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da da hizmet birimleri açan Eşrefpaşa Hastanesi verdiği ücretsiz sağlık hizmetiyle hem hastaların ayağına giderek tedavilerini üstleniyor hem de kan tahlilinden reçete yazımına, kadar her konuda bir sosyal güvence aramaksızın ücretsiz destek veriyor.

13072023-101722-2.jpg

Evde Bakım Hizmetinden 30 ilçede yaşayan yurttaşlar yararlanıyor. Evde Bakım Ekibi doktor, hemşire, acil tıp teknisyeni, sosyal hizmetler uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş hekimi ve fizyoterapistten oluşuyor. Evde Bakım Hizmeti için detaylı bilgi 153 numaralı telefondan alınabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.