Söyleşi Günleri devam ediyor

Söyleşi Günleri devam ediyor

Söyleşi Günleri, yine farklı bir konu ve konusunda uzman konuklarla Ağustos ayında da takipçileri ile buluştu. 

Mövenpick Hotel Izmir ve Medicalpark işbirliği ile gerçekleştirilen, sanat, iş ve bilim dünyasının sevilen isimlerinin ağırlandığı Söyleşi Günleri, yine farklı bir konu ve konusunda uzman konuklarla Ağustos ayında da takipçileri ile buluştu.  Konuklar, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük piyanistleri arasında yer alan Gülsin Onay ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi Baş Baleti Erhan Güzel olunca, etkinliğe ilgi de oldukça yoğun oldu.  

Söyleşi günlerinde bu ay „Müziğin dansı“ mercek altına alındı. Meslek hayatlarında oldukça erken yaşta başlayarak yetenekleriyle farklılıklarını ortaya koyan sanatçılar, moderatör Gülşah Elikbank’ın sorularını samimiyetle yanıtladılar. Gülsin Onay, "Harika çocuk" olarak başladığı müzik yaşamını dünyanın önemli orkestraları ve şefleriyle çalışmalar yaparak sürdürüyor ve uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı olarak kabul ediliyor. Onay mesleğini, çok çalışmayı ve çok formda olmayı, entellektüel bir çalışma yapısını ve duyguların ön planda olmasını gerektiren bir meslek olarak tanımlıyor. 

muzigin-dansi-(3).jpeg

Baleye çok erken yaşlarda başlayan Güzel ise, „tüm yaşıtlarım çelik çomak oynarken ben karnımı çekip başımı dik tutmaya uğraşırdım“ diyor. „Zor antrenmanlarıyla, saatlece durmasıyla, acısıyla, tatlısıyla aşık oldum baleye“ diye devam ediyor sözlerine. Madencilikten sonra en zor meslek olarak seçilen balenin sadece bir kadın işi olmadığını her fırsatta dile getiren Güzel, önyargıları yıkmak konusunda kararlı. 

İlginin oldukça fazla olduğu etkinlikler farklı konu ve konuklarla devam edecek. Etkinlikleri kaçırmamak için Mövenpick Hotel Izmir sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın. Ayrıntılı bilgi için 0232 488 14 14 numaralı telefondan veya hotel.izmir@movenpick.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.