Soylu Anaokulları, kuruluşunun 15. yıldönümünü kutladı!

Soylu Anaokulları, kuruluşunun 15. yıldönümünü kutladı!

İzmir’de fark yaratan anaokullardan biri olmayı başaran Soylu Anaokulları, kuruluşunun 15. yıldönümünü Soylu Anaokulları Plus'ta düzenlenen partiyle kutladı.

Aralarında artık üniversite öğrencisi olan eski mezunlarının da yer aldığı kutlamaya eski mezunların aileleri, yeni öğrenciler ve aileleri ile İzmir'in duayen eğitimcilerinden Muammer Gezginci katıldı.

En iyi referans eski öğrenciler

Öğretmenlik ve yöneticilikte 30 yıla yaklaşan, okul öncesi eğitimde ise 15 yılı geride bırakan okulun Soylu Anaokulları'nın kurucusu Dilek Soylu, her biri çok iyi okullarda eğitim hayatını sürdüren eski öğrencilerini gördükçe ne kadar iyi temeller attıklarını farkına vardıklarını belirterek “Onlar bizim en iyi referanslarımız” dedi.

soylu15foto.jpg

Çocuklar ilkokula hazırlanıyor

Soylu Anaokulları'nın sağladığı tüm işitsel, görsel imkanlar ve algısal motor becerileri ve sosyal gelişimini sağlayacak eğitim programıyla öğrencileri anaokulundan ilkokula en iyi biçimde hazırladıklarını ifade eden Dilek Soylu, “Çalışan anne babaların yükünü hafifletmek ve çocukların okul öncesi gelişimini düzenli hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere emanet edilen her çocuğu kendi çocuğumuz gibi görüyoruz. Onların mutluluğu için hiçbir özveriden kaçınmıyoruz” dedi.

Animasyon grubunun gösterileriyle neşeli dakikalar geçiren minikler günün sonunda aileleriyle birlikte 15. yıl kutlama pastasını kesti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.