Soylu Anaokulları Plus'ın minik elleri çikolata yaptı

Soylu Anaokulları Plus'ın minik elleri çikolata yaptı

Soylu Anaokulları Plus, minik öğrencilerine hazırladığı çikolata hazırlama etkinliği ile eğlenceli anlar yaşarken yepyeni bir tecrübe edindiler.

Küçük Prens’es Masal, Oyun ve Aktivite Evi’nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar sanatçı Fulya Yalçın’ın masallarını dinledi, çikolata yaptı, ve birlikte keyifli zaman geçirdi. Masallata tekniği ile çikolata yapan çocuklar Yalçın’ın anlattığı masalı dinledikten sonra işe başladılar. 

El yetenekleri gelişiyor

Soylu Anaokulları Plus olarak öğrencilerinin el yeteneklerini geliştirmeye yönelik etkinlikler düzenlemeye özen gösterdiklerini ifade eden Soylu Anaokulları kurucusu Dilek Soylu, 2018 yılını çikolata yapma etkinliği ile karşıladıklarını söyledi. Çikolatanın en sağlıklı şekerleme olduğunu da hatırlatan Dilek Soylu, “Minik öğrencilerimiz burada ‘Masallata’ olarak adlandırılan masal anlatarak çikolata yapma etkinliklerini gerçekleştirdi. Masal dinleyerek hayal dünyaları zenginleşti. Çikolata yaparak hem özgüvenlerinin hem de el becerilerinin gelişmesi sağlandı. Hepsi etkinlikten çok keyif aldılar. Paylaşmayı ve sosyalleşmeyi de öğrendiler” dedi.

Yeni yılın tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini de temenni ettiğini ifade eden Dilek Soylu, “Çocukların ölmediği, savaşların son bulduğu bir 2018 yılı geçirmeyi umut ediyoruz” dedi.

Hedef bilişsel tekniği geliştirmek

Soylu Anaokulu Plus öğrencilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Küçük Prens’es Masal, Oyun ve Aktivite Evi kurucusu Barbaros Yalçın ise; “Aktivite evimizde arkeolojik, seramik, ebru, drama, çocuk zumba, yoga gibi etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Amacımız çocuklarımızın zihinsel ve bilişsel yeteneklerini pekiştirmek” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.