Soylu Anaokulları Plus’ta çifte kutlama

Soylu Anaokulları Plus’ta çifte kutlama

Soylu Anaokulları Plus’ta düzenlenen partiyle hem yeni eğitim öğretim sezonu açıldı hem de 11’inci kuruluş yıldönümünü kutlandı.

Öğrencilerine sunduğu A kalite imkanlarla İzmir’in en çok tercih edilen anaokulu olmayı başaran Soylu Anaokulları Plus’ta düzenlenen partiyle hem yeni eğitim öğretim sezonu açıldı hem de 11’inci kuruluş yıldönümünü kutlandı. Giydikleri kostümlerle masal kahramanlarına dönüşen öğrenciler öğretmenler tarafından hazırlanan kutlama etkinliği sayesinde yeni arkadaşlarıyla tanışma fırsatı buldu. 

2-472.jpg

Öğretmenlik ve yöneticilikte 25, okul öncesi eğitimde ise 11 yılı geride bırakan okulun Soylu Anaokulları Plus’ın kurucusu Dilek Soylu, eğitim kadrosu olarak dopdolu bir yıllık program hazırladıklarını söyledi.

soylu_anaokulu-(2).jpg

Çocuklar ilkokula hazırlanıyor

Okulun, öğrencilerin tüm işitsel, görsel, algısal motor becerileri ve sosyal gelişimini sağlayacak bir müfredatla hazır olduğunu ifade eden Dilek Soylu, “Çalışan anne babaların yükünü hafifletmek ve çocukların okul öncesi gelişimini düzenli hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere emanet edilen her çocuğu kendi çocuğumuz gibi görüyoruz. Onların mutluluğu için hiçbir özveriden kaçınmıyoruz” dedi.

Aktivite merkezi geliyor

Ayrıca, yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek olan Soylu Aktivite Merkezi’nin müjdesini de veren Dilek Soylu, “Burada öğrencilerimiz birbirinden ilginç, eğlenceli ve öğretici aktivitelerle tanışacak. Annelerin, kendilerine zaman ayırabilmelerini sağlamak ve çocukların sosyal gelişimlerine destek olabilmeyi hedefliyoruz. Çocuklarımız hafta içi her gün üçer saat farklı aktiviteler eşliğinde zaman geçirebilecek. Resim, drama, müzik ve tiyatro gibi eğitimlerle gelişimlerine destek olacağız” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.