Soylu Anaokulları Plus’ta eğlence zamanı

Soylu Anaokulları Plus’ta eğlence zamanı

Soylu Anaokulları Plus’ın öğrencileri Mavi Bahçe Alışveriş Merkezi’ne düzenlenen eğlence gezisinde harika bir gün geçirdi.

 

Tüm dünyada kabul gören öğrenme tekniklerinin yanı sıra çocukların kişisel gelişimine ve arkadaşlarıyla kaynaşmasına katkı sağlayacak aktiviteleri önemseyen Soylu Anaokulları Plus, bu kez de öğrencilerini Fun Time eğlence merkezinde buluşturdu.

Okulda sağlanan fiziksel ve akademik imkana rağmen bu yaştaki çocukların farklı bir ortamda arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirmesinin önemine değinen Soylu Anaokulları Plus’ın kurucusu Dilek Soylu, gezip yerinde öğrendikleri ve gelenekselleşen okul gezilerini yıl boyunca sürdüreceklerini söyledi.

Önemli olan akranlarıyla vakit geçirmesi

Pek tabii çocukların eğlence yerlerine aileleriyle birlikte gelebileceklerini ancak arkadaşlarıyla tek başlarına gelmelerinin onlar için iyi bir deneyim eğitim olacağını sözlerine ekleyen Dilek Soylu, öğrencilerimiz burada güvenli bir ortamda oyunlarını oynayıp, öğle yemeklerini yediler. Kendi öğretmenlerimiz her an çocuklarımızın yanında onlarla birlikte oldu. Sosyal ve öğretici aktivitelerimiz devam edecek” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.