Soylu Anaokulları’ndan sevgi dolu bir gezi

Soylu Anaokulları’ndan sevgi dolu bir gezi

Soylu Anaokulları Plus’ın öğrencileri, Hayvanları Koruma Günü'ne özel olarak Buca Belenbaşı’ndaki bir köy evine düzenlenen gezide evcil hayvanlarla harika bir gün geçirdi.

Tüm dünyada kabul gören öğrenme tekniklerinin yanı sıra çocukların kişisel gelişimine ve arkadaşlarıyla kaynaşmasına katkı sağlayacak aktiviteleri de önemseyen Soylu Anaokulları Plus, bu kez de öğrencilerini bir köy evine götürdü.

1-573.jpg

Sülünler, keçiler, kazlar hep bir arada

Yapısıyla adeta bir hikaye kitabını anımsatan köy evine gelen öğrenciler önce kısa bir köy turu yaptılar. Turun ardından eve geri gelen minikler kümeste bulunan sülün, tavuk, horoz ve kazları tanıma imkanı buldu. Ev sahibinin keçiden yaptığı süt sağımına da şahit olan çocuklar elde edilen sütü yoğurtla mayaladılar. Önceden hazırlanan hamurları oklavayla açan minik konuklar günün sonunda kendileri için yapılan gözlemeleri ayranla birlikte yediler.

2-487.jpg

Hayvan sevgisi önemli

Öğrencilerinin doğal yaşamda olan birçok konuyu öğrenerek geçirdikleri bir günü geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Soylu Anaokulları Plus’ın kurucusu Dilek Soylu, “Öğrencilerimiz burada evcil hayvanlarla bir arada olma şansı buldu. Biz öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacak hayvan sevgisini aşılamak istiyoruz. Bunu da yaptığımız aktivitelerle destekliyoruz. Çocuklarımıza her hafta yeni bir sürpriz yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

3-354.jpg4-251.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.