Soylu Anaokulu öğrencileri, 29 Ekim'i kutladı

Soylu Anaokulu öğrencileri, 29 Ekim'i kutladı

Soylu Anaokulları Plus, düzenlediği bir dizi etkinlikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı minik öğrencilerle birlikte coşkuyla kutladı.

Okulun davetlisi olarak gelen Uşakizade Latife Hanım Köşkü eski Müdürü Ahmet Gürel’in Atatürk sunumunu izleyen minik öğrenciler ardından Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Köşkü Anı Evi’ni ziyaret etti. 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye tarihinde siyasi ve askeri alanda unutulmaz bir deha olduğunu minik öğrencilere anlatan Ahmet Gürel, “Atatürk siyasi ve askeri zekası ile bize yepyeni bir devlet kurdu. Ülkemizin geleceğini siz gelecek kuşaklara da emanet etti. Bu emanete onun anılarını yaşatarak ve onun yolundan ilerleyerek sahip çıkmalısınız” dedi. 

Minik öğrenciler Atatürk'ün özellikle çocuklarla birlikte çekilen fotoğraflarından oluşan sunumuna büyük ilgi gösterdi. İzmir Marşı’nı söyleyerek okuldaki etkinliği bitiren minik çocuklar ardından Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Köşkü Anı Evi’ni de ziyaret etti. 

Burada Atatürk ve Latife Hanım’ın bal mumundan yapılmış heykellerine ilgi gösteren minik öğrenciler, Atatürk’ün gençlik ve askeri yılları hakkında bilgi edindiler. 

“Cumhuriyet’e sahip çıkan gençler yetiştiriyoruz”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında minik öğrencilere Atatürk sevgisini aşılamayı amaçladıklarını ifade eden Soylu Anaokulları Plus kurucusu Dilek Soylu, “Ülkemizi zor şartlardan çıkararak bize tertemiz bir ülke emanet eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve hasretle anıyoruz. Onun emanetçisi miniklerimize, Atatürk’ü doğru anlatmak ve O'nun çizdiği yoldan gitmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bize emanet ettiği Cumhuriyet’e sahip çıkmak için Cumhuriyetçi gençler yetiştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.