Söz'de Sancar karakteri ile beğeni topladı!

Söz'de Sancar karakteri ile beğeni topladı!

Söz dizisinin yeni sezon çekimlerinde kadroya dahil olan ünlü oyuncu Şevket Süha Tezel, dizide oldukça tehlikeli bir karakter olan ‘Sancar’ karakterine hayat vererek, izleyicinin dikkatini çekti.

Kariyeri boyunca çok sayıda tiyatro oyunu ve dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol almış başarılı bir oyuncu Şevket Süha Tezel, Star TV ekranının sevilen dizisi Söz'ün kadrosuna dahil oldu. Söz dizisinde ‘Sancar’ karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Tezel, seyircinin beğenisini kazandı.

ŞEVKET SÜHA TEZEL KİMDİR?

Oyuncu Şevket Süha Tezel 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1996'da İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümünü kazanan Şevket Süha Tezel, üniversite yılları süresince İstanbul Üniversitesi'nin ÖKM Sahnesi'nde oyunculuk yapmıştır. İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesi'ne giren Şevket Süha Tezel, burada da tiyatro eğitimi almıştır. Mezun olduktan sonra uzun süre Devlet Tiyatroları'nda çalışan Şevket Süha Tezel, 2005 yılında ise BKM Mutfak oyuncuları arasına katılmış ve BKM Mutfak oyuncuları tarafından sergilenen,  "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı program sayesinde kendini tanıtmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.