SP Buca, Erbakan’ı vefatının 11. yılında andı

SP Buca, Erbakan’ı vefatının 11. yılında andı

Saadet Partisi Buca İlçe Teşkilatı düzenlediği anma programı kapsamında Şirinyer’de stant kurdu. Led ekrandan Erbakan ile ilgili özel video ve fotoğrafların yayınlandığı programda, döktürülen lokma hayrı da vatandaşlara ikram edildi.

Milli Görüş lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 11. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Saadet Partisi Buca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda Led ekrandan Erbakan ile ilgili özel video ve fotoğrafların yayınlandı ve döktürülen lokma hayrı da vatandaşlara ikram edildi. Vatandaşlara, “Erbakan ve Ekonomi, Adil Ekonomik Düzen” içeriğiyle özel olarak hazırlanan dergi dağıtıldı.

1.jpg

Programda konuşan Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Mukadder Temur, “Rahmetli Hocamız, kendi varlığı ve kaynakları üzerinde durabilen bir Türkiye için çalıştı. O bir mücadele insanıydı. Hayatı boyunca hak ve adaletin savunuculuğunu yaptı. Derdi; ülkesi, milleti ve bütün dünya mazlumlarıydı. O’nun amaç ve hedeflerinden taviz vermeden çizgisinde gitmeye devam ediyoruz ve edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Gelecek Partisi Buca İlçe Başkanı Ali Sun, Deva Partisi Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, Memleket Partisi Buca İlçe Başkanı Nizamettin Kalkan, Demokrat Parti Buca İlçe Başkanı Remzi Doğan, Demokratik Sol Parti Buca İlçe Başkanı Mehmet Toprak ile Parti Meclisi Üyesi Semra Yalavuç da katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.