Spor deneyimini sağlıklı beslenme ile birleştirdi

Spor deneyimini sağlıklı beslenme ile birleştirdi

32 yaşındaki baş antrenör Mevlüt İşleyen, sağlıklı atıştırmalık isteyenlere temiz içerikli bigm protein kurabiyeyi üretti.

MEDYA EGE – 16 yıldır sporla uğraşan Mevlüt İşleyen, İzmir’in Karabağlar ilçesinde 7 yıldır kentin en büyük ve kapsamlı spor salonunu işletiyor.

3 Türkiye üçüncülüğü bir de Türkiye şampiyonluğu olan İşleyen, sağlıklı atıştırmalık isteyenler için yeni bir alternatif olan bigm protein kurabiyeyi üretti.

whatsapp-image-2023-05-08-at-18-14-12.jpeg

Sporda kişilerin en çok beslenmede sorun yaşadığına dikkat çeken İşleyen, “İnsanlarımız yemekten sonra atıştırmayı çok seviyor. Bizim bunu çözmemiz lazım. Yeme dediğimizde spora gelmiyorlar. Bunu değiştirmek istiyorum. Bu kilo aldırmayan kek” dedi.

Temiz içeriğin çok önemli olduğunu dile getiren İşleyen “Kurabiyemizde 10 gr protein, 1,5 gr şeker, 3 gr yağ var. Tam buğday unu kullandık” cümleleri ile kurabiyenin herkes için sağlıklı bir kurabiye olduğunu söyledi.

Kurabiyenin sadece sporculara yönelik olmadığını söyleyen İşleyen “Bir günde maksimum 2 adet kurabiye yenebilir. Kişiyi 4-5 saat tok tutma özelliği var. Satışlarımız internet üzerinden olacak” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-05-08-at-18-14-12-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum