Spotify Android 10 ile daha kullanışlı olacak

Spotify Android 10 ile daha kullanışlı olacak

Spotify Android 10 ile birlikte ilerleme çubuğunu bildirim çubuğunda gösterecek.

Android 10 ile birlikte bildirim çubuğu birçok fonksiyon daha kazanıyor. Yeni bildirim çubuğunda, oynatılan medyanın ilerleme çubuğu da görüntülenilebilecek. Bu özelliği kullanan ilk uygulama ise Spotify oldu.

Spotify iOS uygulaması uzun zamandır bildirim çubuğundan ilerleme çubuğunun kontrolüne izin veriyordu. Ancak Spotify Android sürümünde böyle bir özellik mevcut değildi. Bildirim çubuğundan yalnızca şarkı duraklatma, bir sonraki ve önceki şarkı fonksiyonlarını kullanılabiliyordu. Android 10 ile birlikte Spotify iOS özelliği, Android’e de gelecek. Böylece Android kullanıcıları, Spotify uygulamasına girmeden şarkıyı ilerleme çubuğundan kontrol edebilecek.

İlgili özellik, şu anda yalnızca Spotify’ın yeni beta sürümünde yer alıyor. İlerleyen günlerde Android 10 işletim sisteminin tüm kullanıcılar için yayınlanması ile birlikte Spotify’ın yeni özelliklerinin de tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bunun yanı sıra Spotify’a yeni özelliklerin eklenmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.