Spotify çöktü mü? Dünya genelinde hata veriyor

Spotify çöktü mü? Dünya genelinde hata veriyor

Milyonlarca abonesi olan Spotify çöktü. Ücretli olarak hizmet veren ve ülkemizde de popüler olan uygulama iPhone cihazlarda çalışmıyor. İşte detaylar

Spotify uygulamasının iOS versiyonunda bir problem meydana geldi. Kullanıcılar uygulamayı açtıktan sonra birkaç saniye içinde uygulamanın kapandığını belirtiyor.

SPOTIFY ÇÖKTÜ

Spotify uygulamasının neden çöktiğüne ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Birçok ülkedeki kullanıcılar Spotify sosyal medya hesapları üzerinden soruna ilişkin şikayetlerini iletmeye devam ediyor.

SPOTIFY NEDİR?

Spotify, dünya çapında milyonlarca şarkıya ve diğer içeriğe anında erişebilmeni sağlayan bir dijital müzik, podcast ve video aktarma hizmetidir.

Müzik çalma gibi temel işlevler tamamıyla ücretsizdir ama sen yine de Spotify Premium'a yükseltmeyi tercih edebilirsin. Her şekilde yapabileceklerin:

Gözat ve Ara ile dinlemek istediğini seçme. Haftalık Keşif, Yeni Müzik Radarı ve Daily Mix gibi kişiselleştirilmiş özelliklerden öneriler alma. Müzik koleksiyonları oluşturma. Arkadaş, sanatçı ve ünlü kişilerin dinlediklerini görme. Kendi kişiselRadyo istasyonlarını oluşturma. Spotify, bilgisayarlar, telefonlar, tabletler, hoparlörler, TV'ler, arabalar da dahil olmak üzere geniş bir cihaz aralığında bulunabilir ve bir cihazdan diğerine Spotify Connect'i kullanarak kolaylıkla geçebilirsin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.