Spotify Follow Feed geliyor!

Spotify Follow Feed geliyor!

Pazar payını ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen Spotify, yeni özelliğini test etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde yeni tasarımıyla ilgili duyuru yapan Spotify, birçok kullanıcı tarafından olumlu geri dönüş almıştı. Bir Twitter kullanıcısı Spotify yeni özelliği ile ilgili ekran görüntüsü yayınladı. Yeni özellikle birlikte takip edilen sanatçıların içeriklerine daha hızlı ulaşmak mümkün hale gelecek.

Şirket, Apple Music, Tidal ve Deezer gibi rakiplerini geride bırakabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Benzer şekilde diğer firmalar da daha fazla kullanıcı kazanabilmek için yeni özellikler yayınlamaya hazırlanıyor.

Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong, şirketin test ettiği özelliğin ekran görüntüsünü yayınladı. Spotify Follow Feed adı verilen yeni özellik sayesinde takip ettiğiniz sanatçıların yeni içeriklerine daha hızlı ulaşabileceksiniz.

Akış sisteminin tam olarak nasıl çalışacağı henüz belli değil. Yeni özelliğin Spotify ana sayfasında kullanıcılara gösterilmesi bekleniyor. Müzik severlerin takip ettikleri sanatçıların yeni içeriklerine hızlı ulaşabilmesini sağlayacak olan özellik rakiplerini geride bırakabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.