Spotify hikayeler özelliğini test etmeye başladı!

Spotify hikayeler özelliğini test etmeye başladı!

Snapchat’teki hikayelerin başarısının ardından birçok sosyal medya platformunda yer almaya başlayan hikayeler özelliği, şimdi de müzik servisi Spotify’da test ediliyor. 

Gün geçtikçe bütün platformlara yayılmayı başaran hikayeler trendi halen daha yayılmaya devam ediyor. Spotify da bu trende uyan şirketlerden biri olacak. Spotify hikayeler ile platforma farklı bir boyut kazandırmayı planlıyor.

Henüz test aşamasında olan Spotify hikayeler özelliği, ortaya çıkan bilgilere göre Storyline adına sahip olacak. Temelinde Instagram ve Snapchat hikayelerine oldukça benzese de ana fark, sanatçı ile dinleyici arasında iletişim kurulacak olması oluyor. Sanatçılar tarafından bizzat atılacak olan bu hikayeler, sanatçıların şarkılarının altında gözükecek. Böylece etkileşim dinleyiciler için daha da kolay olacak.

Bu özellik şu anda bazı sanatçılar tarafından deneniyor. Eğer ki Spotify pozitif yorumlar alırsa bu özelliği tüm sanatçılar için açacaktır. Ve sanatçıların dinleyicilerle daha da iyi etkileşim kurması mümkün olacaktır. Bu özellik, Spotify’ı rakip müzik servislerine göre daha da samimi bir platform yapabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.