Spotify kitaplık arayüzünü yeniledi

Spotify kitaplık arayüzünü yeniledi

Spotify, güncellemeleriyle uygulamasına yeni görünüm kazandırmaya devam ediyor. Son günlerde birkaç yeni özellik üzerine çalışan şirket, şimdi mobil tarafında da küçük bir değişiklik yaptı.

Artık Spotify kitaplık bölümü, yenilenen düzeniyle farklı bir tasarıma sahip oldu. Kullanıcılar hem daha dinamik, hem de müzik ve podcast listesinin tek bir alanda olduğu kitaplık listesine kavuştu.

Kaynaklar, Spotify’ın birkaç haftadır ücretli podcast üyeliğini başlatacağını iddia ediyordu. Şirket yeni üyelik için çalışmalarını sürdürürken, bugün yapmış olduğu değişikliklerle de bunu bir kez daha göstermiş oldu.

spotify-mobil-uygulamasinda-degisiklikler-yapti.jpg

Yeni kitaplık görünümü başta çok karmaşık gibi duruyor. Ancak Spotify; kullanıcının en çok dinlediği listeleri öne çıkararak kolaylık sağlıyor. Buna ek olarak alternatif seçeneklerle de sıralamayı dilediğiniz gibi değiştirmenize izin veriyor.

Spotify kitaplık arayüzü güncellendi

Güncellenen düzenle birlikte; en sık dinlediğiniz çalma listesi en üste yerleşti. Bunun yanı sıra indirdiğiniz müziklerde yine aynı yerde kalmaya devam edecek. Ancak içerikleri yine manuel olarak dilediğiniz gibi sıralayabileceksiniz. Bu tamamen sizin tercihinize bağlı olacak.

spotify-kitaplik-arayuzu-guncellendi.jpg

Şu anda Spotif’nın yeni özelliği bazı ülkelerde kullanıcılara sunuldu. Ancak herkesin güncellenen kitaplık arayüzüne kavuşması en az bir haftayı bulacaktır.

Öte yandan yeni özellikten herkes ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Fakat çevrimdışı modda indirilen müzikleri görmek için mutlaka premium hesaba sahip olmanız gerekecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.