Spotify kullanıcıları dikkat! Podcast ve müzikler ayrılıyor!

Spotify kullanıcıları dikkat! Podcast ve müzikler ayrılıyor!

Podcast’ler üzerine ciddi çalışmalar yürüten Spotify, son yayınladığı güncelleme ile birlikte podcast ve müzikleri birbirinden ayırıyor.

Bir süre önce Spotify podcast‘leri keşfet kısmında göstererek de bunu doğrulamıştı. Şimdi de yeni Spotify güncellemesi ile birlikte podcast’ler biraz daha ön plana çıkıyor. Bir süredir test edilmesinin ardından nihayet kullanıcılar sunulan bu güncelleme ile birlikte Spotify, podcast yayınlarını ve müzikleri iki farklı sekme ayırıyor. Müzikler sekmesinde çalma listesi, sanatçı ve albümler yer alıyor. Podcast sekmesinde ise bölümler, indirilenler ve şovlar yer alıyor.

Bu özellik sayesinde podcast dinleyicileri, istedikleri şeye daha kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar. Yapılan podcast aramalarında çıkan sonuçlar daha kolay değerlendirilebiliyor ve geçmiş bölümleri kolayca bulabiliyorlar. Podcast’lerin son zamanlarda ülkemizde de oldukça ilgiyle karşılandığı görülüyor. Bu durum şu anda tüm dünyada bu şekilde. Anlaşılan Spotify da podcast uygulamaları arasında da ön plana çıkmayı hedefliyor. İlerleyen günlerde yapılan podcast çalışmaların daha da çoğalması beklentiler arasında yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.