Spotify Lite beta kullanıma sunuldu

Spotify Lite beta kullanıma sunuldu

En çok kullanılan müzik servislerinden biri olan Spotify, şimdi de beta versiyonuyla karşımıza çıkıyor. İlk olarak Hindistan’da kullanıma sunulan Spotify Lite beta neler sunuyor?

Yalnızca 10 MB boyutunda yer kaplayan Spotify’ın Lite sürümü, normal Spotify uygulamasıyla birçok konuda benzerlik gösterecek. Ancak normal uygulamadan daha az yer kaplamasının yanı sıra daha düşük sistem gereksinimi isteyecek.

Ucuz ve düşük donanım gerektiren Android akıllı telefon modelleri için geliştirilen uygulama, düşük sistem gereksinimleri gibi düşük internet bağlantısı hızıyla da çalışabilecek. Böylece internet konusunda sıkıntı çeken bireyler de bu uygulamadan fayda görebilecek.

Spotify’ın en sevilen çalma listelerini gösteren ve kullanıcının kendi çalma listelerini senkronize edebilen Lite beta, şimdilik yalnızca Hindistan’daki Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Kısa bir süre içerisinde tam sürüme geçmesi planlanan uygulamanın, Türkiye’deki Android kullanıcılarının kullanımı da ilerleyen dönemlerde mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.