Spotify podcast için yeni bir bildirim sistemi getiriyor! Mobil bildirimler geliyor!

Spotify podcast için yeni bir bildirim sistemi getiriyor! Mobil bildirimler geliyor!

Podcast yayınlarıyla kullanıcıları kendisine çeken Spotify, şimdi de yeni bir bildirim sistemine kavuşuyor. 

Diğer podcast yayını yapan platformların bazılarında yer alan "mobil bildirimler" göndermeyi etkinleştiren Spotify, böylelikle yeni paylaşılan podcast yayınlarından kullanıcılarını haberdar etmeyi hedefliyor. Spotify podcast bildirimleri bugünden itibaren geliyor.

Mobil uygulamaların neredeyse tamamından gün içinde pek çok bildirim geliyor. Bildirimler sayesinde aslında paylaşımlardan, canlı yayınlardan, beğenilerden ve pek çok şeyden haberdar oluyoruz. Bunun gücünden yararlanmak isteyen Spotify da podcast yayınları için bir bildirim sistemi getiriyor.

https://static.shiftdelete.net/wp-content/uploads/2020/09/Spotify-podcast-bildirimleri
Yeni basit Spotify özelliği bugünden itibaren yeni podcast bölümlerini mobil bildirim olarak atmaya başlayacak. Spotify podcast bildirimleri ile yeni yayımlanan bölümleri kaçırmanın önüne geçilecek.

Kullanıcılar abone oldukları ya da takip ettikleri yayıncıların yeni bölümlerinden haberdar olmayı seçtiklerinde bildirim almaya başlayacaklar. Bildirimlerden hoşlanmıyorsanız bu özelliği etkinleştirmeyebilirsiniz, zira istendiğinde kapanıp açılabiliyor ve bu şekilde kullanıcının istediğine göre ayarlanabiliyor.

Spotify her geçen gün artan podcast kitlesini de doyurmayı istiyor. Bu konu hakkında farklı anlaşmalar ve ortaklıklar kuran Spotify yakında farklı yayınlarla kullanıcılarının karşısına çıkmayı hedefliyor. Ünlü isimlerle anlaşma imzalayan popüler platform podcast konusunda da iddialı duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.