Spotify'a nasıl şarkı eklenir?

Spotify'a nasıl şarkı eklenir?

Dünyanın en büyük arşivlerinden birine sahip Spotify uygulamasında olmayan şarkıları eklemek mümkün. Bunun nasıl yapılacağını ise haberimizde detaylıca anlattık.

Popüler müzik akış uygulaması Spotify, dünyanın en büyük arşivlerinden birine sahip. Blues'tan hip-hop’a, elektronikten rock’a varana kadar onlarca türünü bünyesinde barındıran platform, alanında uzman sanatçıların ürettiği şarkıları dinlememizi sağlıyor. Ayrıca son yıllarda podcast’lere de ağırlık veren şirket, bu yayınlara da ev sahipliği yapıyor.

spotify-da-olmayan-sarki-ekleme.jpg

Spotify’ın şu anda en büyük olumsuz yanı; içerisinde bazı müzikleri bulamıyor olmamız. Bu durum ise şirketten kaynaklanmıyor, sanatçılar telif vb. sorunlar nedeniyle tüm projelerini platforma yüklemek istemeyebiliyorlar. Bu sebeple aradığımız içeriği maalesef yasal olarak dinleyemiyor ve telefonumuza indiremiyoruz. Ancak Spotify uygulamasında olmayan şarkıyı uygulamaya eklemek aslında mümkün. Bunu nasıl yapacağınızı sizler için detaylıca anlattık.

Spotify uygulamasına şarkı ekleme

Spotify uygulamasında olmayan bir müzik eklemek için öncelikle Premium kullanıcısı olmanız gerekiyor. Hesabınız ücretsiz sürümdeyse işlemler sizin için geçerli olmayacaktır. Ek olarak bilgisayarınızı da yanınızda bulundurmanız gerekmekte. İstediğimiz müziği toplamda üç aşamada ekleyeceğiz. Bunlar sırasıyla şöyle;

Müziği YouTube’dan MP3 olarak indirme

İndirilen müziği Spotify masaüstü uygulamasına aktarma

İndirilen müziği Spotify mobil uygulamasına aktarma

YouTube MP3 dönüştürücü kullanarak müzik indirme

Spotify uygulamasında olmayan şarkı ekleme işlemine geçmeden evvel, ilgili şarkıyı bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Bunun için x2convert sitesini kullanabilirsiniz. Buradan ulaşabileceğiniz internet sitesinde videonun linkini yapıştırmak için bir bölüm bulunuyor. Buraya indirmek istediğiniz videonun linkini yapıştırmalısınız. Linkten sonra “Bağlantı videosunu al” butonuna tıklamanız gerekiyor. Ardından karşınıza mp4, mp3, audio ve webm seçenekleri çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.