Spotify’dan yeni hamle! Masaüstü için Chromecast desteği!

Spotify’dan yeni hamle! Masaüstü için Chromecast desteği!

Müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, masaüstü versiyonu için Chromecast desteği sunmaya başladı. 

Mobil uygulama olarak milyonlarca kişiye seslenen Spotify, Chromecast özelliği bağlı cihazlarda müzik kontrolünü sağlayabilirsiniz. Masaüstü versiyonunda Spotify üzerinden Chromecast oturumu açabilecek ve mobil uygulamasına gerek duymadan, istediğiniz müziği istediğiniz cihazdan açıp kapatabilecek, kontrolü ele almış olacaksınız.

basliksiz-1.gif
Bilindiği üzere, Spotify Connect sayesinde mobil tarafta hem Android hem de iOS kullanıcıları farklı cihazlardaki müzikleri kontrol edebiliyordu. Sağlanan Chromecast desteği sayesinde bu özgürlük masaüstü uygulamasına da geliyor. Spotify’ın masaüstü uygulamasında 1.1.38 sürümüyle kullanıcılara sunulan özellik, ”mevcut cihazları”gösteriyor. Uygulamanın bu özelliğini kullanmak için güncellemeyi yapmanız yeterli oluyor.

Hatırlarsanız, Spotify tarafında liderlik koltuğuna oturdu podcast yayınları için önemli bir adım gelmişti. Bu adım ile birlikte videolu podcast yayınları resmen duyurulmuştu. Şu an için bütün podcast yayınları için bu özellik aktif değil ancak ilerleyen günlerde sık sık karşılaşabiliriz gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.