Spotify'de yeni özellikler yolda

Spotify'de yeni özellikler yolda

Twitter’da yer alan bir iddiaya göre Spotify yeni özellikler için gün sayıyor. Henüz test aşamasındaki özelliklerin ne zaman kullanıcılara sunulacağı ise belirtilmedi.

Günümüzde en çok tercih edilen müzik uygulamalarından biri olan Spotify, üzerinde çalıştığı yeni özelliklerle kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor.

Gelmesi beklenen özelliklerden biri üyelerin kendi şarkılarını Spotify’a yüklemesini içeriyor. Kişilerin kendi cihazlarındaki şarkıları bu yolla Spotify üzerinden dinleyebilmesi mümkün olacak.

Bir diğer değişiklik ise uygulamanın kütüphane görünümünde gerçekleşecek. Kütüphane içerisindeyken yatay kaydırma hareketiyle şarkı, albüm, playlist gibi bilgilere ulaşılabilecek.

Test edilen özelliklerden bir tanesi ise kullanıcıların şarkı deneyimlerini baz alıyor. Favori şarkılardan oluşan bu oynatma listesi kişinin dinlediği şarkılar ve türlere göre otomatik olarak oluşturulacak. Üstelik kullanıcının tercih ettiği şarkılar değiştikçe bu listenin de kendiliğinden güncellenmesi hedefleniyor.

Podcast konusunda da birtakım özellikler geleceği ifade ediliyor. Kullanıcılara “daha sonrası için kaydet” seçeneği sunacak olan Spotify, sevilen kanalların podcast yayınların takibini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Podcast ekranındaki arayüz değişikliği ile bölümler hakkında bilgi almak ve menülerde gezinmek kolaylaşacak.

Spotify yeni özellikler konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yine de test edilen bu özelliklerin en azından bir kısmının yakın bir tarihte üyelerle buluşturulacağı tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.