STAND-UP GİBİ KADIN PROGRAMI "HAYATTA HER ŞEY VAR"

STAND-UP GİBİ KADIN PROGRAMI "HAYATTA HER ŞEY VAR"

Öğlen kuşağında 3 sezondur ilgiyle takip edilen “Hayatta Her şey Var” isimli programıyla Nur Viral, yoluna devam ediyor.

Seçtiği konular ve konuklarıyla izleyiciyi ekrana bağlarken güler yüzü ve içtenliğiyle de ilgi odağı olmayı başarıyor. Radyoculuktan ekranlara geçen başarılı sunucu Nur Viral, programını zaman zaman bir stand up gösterisine de çevirebiliyor. Konuklarıyla karşılıklı diyalogları izlerken kendinizi bir tiyatroda hissedebilirsiniz. Kadın izleyiciyi ekrana bağlamanın formülünü “Samimi olmak, doğru bilgiler vermek ve gülümsetmekten geçer.

 

Biz evde dost sohbeti yapar tavırda program yapıyoruz” diyen Nur Viral, televizyon ekranlarındaki gördüğü ilginin de sebebini kendi penceresinden açıkladı. Kadın kuşağı program yapmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Nur Viral, Yeni sezon ufak değişiklerle yeni sezonda devam edeceklerini sözlerine de ekledi. Alışkanlıklarından kolay vazgeçen bir toplum olmadığımızı da vurgulayan Nur Viral, yenilik yapacağım diyerek izleyicime hayal kırıklığı da yaşatmam vurgusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.