Start Beauty İzmir'de güzellik sırlarını paylaştılar

Start Beauty İzmir'de güzellik sırlarını paylaştılar

Ünlü sağlık, saç, cilt ve makyaj uzmanları İzmir Güzellik Fuarı’nda modern yöntemlerle binlerce yıldır değişkenlik gösteren güzellik sırlarını anlattı.

START Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Fuar İzmir’de gerçekleşen Start Beauty İzmir Expo İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 24 Ekim 2021 akşamına kadar sürecek organizasyon kapsamında yaklaşık 100 seçkin katılımcı 300’e yakın markalarıyla ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

Ünlü makyaj artisti Erkan Uluç, Güzellik Fuarı kapsamında podyuma çıktı. Ünlü makyaj uzmanı Erkan Uluç "Pro Makyaj Teknikleri" konulu workshop'ta teknik makyaj bilgilerini paylaştı. Makyaj tekniklerine dair temel bilgileri kısaca veren Erkan Uluç daha sonra güzellik sırlarının püf noktalarını anlattı.

Uluç, “Yapılacak çalışmanın tüm detayları ekip tarafından bilinmelidir. Çekim alanındaki aydınlatma, kullanılacak ekstra aydınlatma, konsept ve hedef daha önceden belirlenmelidir. Kişiye yapılacak makyajın insan gözü ile mi yoksa fotoğraf makinesi ile mi görüleceği önemli bir ayrıntıdır. Çekimi yapılacak gelinlerin genellikle ellerinde istedikleri hayallerini kurdukları bir makyaj fotoğrafı vardır. Ama kişinin anatomisine göre yapılacak makyajdan en yüksek verim beklenebilir. Hangi tekniği kullanırsanız kullanın önemli olan sonuçtur. Cilde diret sürülecek makyaj malzemelerinin sağlıklı olması olmazsa olmazımızdır. Sadece kadına değil erkeğe de makyaj yapılabilir. Ama toplumumuz tarafından pek hoş karşılanmıyor”dedi. Sahnede bir kadın bir erkek makyajı yapan Uluç kendisini izlemeye gelenlerin sorularını da cevapladı.

dsc-7916.jpg

Kendini Keşfet Kalıcı Kilo Ver

Konusunda uzman olan Dyt. Beste Alimert Altunörs, Op.Dr. Çiğdem Karas, Psk. Pınar Ersöz Tezer “Kendini Keşfet Kalıcı Kilo Ver” seminerinde önemli bilgiler paylaştı. Uzmanlar, “Her beden bir değildir. Birine iyi gelen başka birine iyi gelmeyebilir. Bir anda alınan ve verilen kilolar sağlıksız bir yaş anlamına gelir. Önemli olan doğru yöntemlerle doğru oranda doğru kilolarda olmaktır. Yapılan araştırmalar dünyadaki kilo veren insanların yüzde 95’inin tekrar aldığını sadece yüzde 5’inin kilo kontrolü sağlayabildiğini göstermektedir. Uzman desteği de alınarak sağlıklı bir bedene sahip olunmalıdır” şeklinde konuştu.

İzmir Kuaförler Odasının düzenlediği “Gençler Geçidi” şovunda Berivan Barış, Hilal Özer, Nihal Taş, Mehmet Aktekin, Hacer Yılmaz, Simge Kara ve Ziya Yüksel maharetlerini göstermek için podyuma çıktı. Saç trendlerinden en çarpıcı örneklerini mankenlerine uygulayan kuaförler bir de defileye imza attı. Oda Başkanı Sezai Apaydın mesleğin geleceğinden umutlu olduklarını ifade etti. Şovda görev yapan genç kuaförlere birer plaket takdim edildi.

dsc-7560.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.