Startkey Yalı Gayrimenkul 2023'e 'merhaba' dedi

Startkey Yalı Gayrimenkul 2023'e 'merhaba' dedi

Yarımada’da “güvenilir” yatırım danışmanlığı alanındaki boşluğu kapatmak üzere kurulan ve sektörün önde gelen markalarından olan Startkey Yalı Gayrimenkul, 32 kişilik profesyonel danışman ekibinin katıldığı partiyle yeni yıla “merhaba” dedi.

Düzenlenen yeni yıl partisinde konuşan Yatırım Danışmanı Müjde Uygur “İzmirlileri güvenilir yatırım danışmanlığı anlayışıyla tanıştıran Startkey Yalı Gayrimenkul olarak iki yıl önce Karşıyaka Yalı’da başlayan yolculuğumuza bu sene Güzelbahçe Yalı’daki ikinci şubemiz ile devam ettik. Yeni yılda yine işimizi büyütmeyi, şube ve danışman sayımızı artırmayı, projelerimizi ve cirolarımızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Bunun için alanında profesyonel ekibimizle birlikte çok çalışıyoruz. Hepimiz için sağlıklı, mutlu, keyifli bir yıl olsun” dedi.

1672019956852-8.jpg

2023 yılının ilk çeyreğinde kredi faiz oranlarında ciddi bir düşüş olacağını ön gördüğünü vurgulayan Uygur, potansiyel yatırımcılara “Gayrimenkule yatırım yapın, emin olun ki size misliyle geri dönecektir” dedi. Uygur “Doların 7-8 aydır sabit kalması nedeniye kur korumalı mevduat ile altın ideal yatırım aracı olarak görülmüyor. Faizlerde ise ciddi düşüş beklentisi var. Yine en büyük yatırım aracı gayrimenkul” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.