Steam büyük yaz indirimleri başladı!

Steam büyük yaz indirimleri başladı!

700 civarında oyun Steam yaz indirimleri kapsamında indirime girdi.

Steam 2019 yaz indirimlerini bugün itibarıyla başlattı. Toplamda 700 civarında oyun indirime girdi. Öne çıkanlara Steam ana sayfası üzerinden göz atabilir ve beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Bu yılki yaz indirimleri Steam Grand Prix adlı bir etkinlik içeriyor. Yarış temalı bu etkinlikte görevleri tamamlayarak (Fear the Wolves'ta birini öldürmek ya da Space Hulk: Deathwing'de bir kapıyı hacklemek gibi görevler), yarışı önde bitirmek ve ödüller kazanmak için arkadaşlarınızla bir takım kuruyorsunuz. 
 
Her gün saat 20:00'de en fazla mesafe puanına sahip takım o günkü yarışı kazanır. Birinci takım 3 Grand Prix puanı kazanır, ikinci takım 2 Grand Prix puanı kazanır, üçüncü takım da 1 Grand Prix puanı kazanır.İlk üçe giren takımın sürücüleri arasından rastgele olarak seçilen sürücülere Steam istek listelerindeki bir ürün hediye edilecek. Takımın derecesi ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla sürücü de ücretsiz oyun kazanacak.

Grand Prix tamamen sona erdiğinde, ilk üçe giren sürücüler arasından rastgele olarak seçilecek sürücülere, istek listelerindeki oyunlardan en fazla üç tanesi verilecek. Steam Grand Prix hakkındaki tüm detayları buradan okuyabilirsiniz ve yarışlara katılabilirsiniz. Steam yaz indirimleri 9 Temmuz'da sona erecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.