STK Temsilcileri, Cuma Namazı Kıldı

STK Temsilcileri, Cuma Namazı Kıldı

Cuma namazı kılmak isteyen vatandaşlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde bir araya geldi

Koronavirüs salgınıyla birlikte geçici süre ara verilen cuma namazları, geçtiğimiz hafta uygun görülen camii avluları, pazar yerleri, stadyumlar ve okul bahçelerinde kılınmaya başlandı. Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği tarafından Millî Eğitim camiasına protokolle devredilerek yapılan Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde Cuma namazı kılınabilmesi için izin alındı. Gerekli iznin alınması ve hijyen çalışmalarının tamamlanması sonrası Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, İSTOK Dönem Başkanı Ali Mamak, ASKON İzmir Şube Temsilcisi Şerafettin Gücü, ULUED İzmir Şube Temsilcisi İbrahim Aydın, MAKSAD Başkanı Günay Cankurtaran, İHSAN-DER İzmir Şube Temsilcisi İhsan Canik, Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Cesur, İlçe Mili Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayraklı Müftülüğü görevlileri ile Cuma namazı kılmak isteyen Osmangazi Mahallesi sakinleri seccadelerini alıp, okul bahçesinde bir araya geldi.

Seccadelerini serip, sosyal mesafe kuralına uygun olarak Kestanepazarı Mezunu Bayraklı Müftülüğü Osmangazi Çarşı Camii Müezzin Kayyım'ı Hafız Hasan Ali Yılmaz arkasında saf tutan cemaat Cuma namazını eda etti. Namaz sonrası hep birlikte yeni açılacak olan Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de vatana millete hayırlı olması için dua edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.