STORKS’a ihracatın lideri ödülü

STORKS’a ihracatın lideri ödülü

Türkiye’nin en yüksek pırlantalı mücevher ihracatı ödülü sahibini buldu.

Türkiye’nin pırlantalı mücevher ihracatı şampiyonu STORKS, JTR Mücevher Tasarım Yarışması Gala Gecesi’nde düzenlenen törende İhracatın Lideri ödülünü aldı. Plaketi TİM Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki’den teslim alan STORKS Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Kocabaş, STORKS’u Türkiye’nin markası olarak tüm dünyaya sevdirdiklerini söyledi.

Ünlü şarkıcı Linet’in sahne aldığı ve mücevher tasarım yarışmasında finale kalan mücevherlerin muhteşem bir defile ile sergilendiği gecede Mücevher Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Altın, Gümüş ve pırlantalı mücevher ihracatında en yüksek ihracata imza atan firmaların ödülleri de yine Gala Gecesi’nde sahiplerini buldu. Türkiye’nin en yüksek pırlantalı mücevher ihracatını gerçekleştiren STORKS Mücevherat Genel Müdürü Hakan Kocabaş plaketi TİM Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki’den teslim aldı. 

Türkiye’ni en değerli ihracatına imza attıklarını belirten Kocabaş, sözlerine şöyle devam etti:

“Amacımız daha yüksek katma değer yaratabilmek. Dünya standartlarında ürün kalitesi, tasarım ve marka değeri yaratmaya çalışıyoruz. STORKS ürünlerini Türkiye’nin markası olarak dünyaya sevdirdik. Daha çok yolumuz var ve sürekli daha iyisi için çalışıyoruz. Kısa sürede Londra ve Zürih mağazalarımızı da açmayı planlıyoruz. Hem uluslararası ölçekte hem de Türkiye’de bu sene STORKS olarak yeni mağazalarımızla büyüyeceğiz ve ihracatımızı daha da geliştireceğiz.”

STORKS Londra’daki mağazasının açılışı ile ilgili hazırlıklar tamamlanmak üzere olduğunu bildiren Kocabaş, açılış duyurusunu da kısa sürede yapacaklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.