Stres azaltan yatak ister misiniz? 

Stres azaltan yatak ister misiniz? 

Şehir hayatının yıpratıcı koşulları nedeniyle vücuda yüklenen stresi düzenlemeye yardımcı olan Magnasand Therapy Yatak, 100 denek üstünde 20 gün boyunca test edildi. 

İçerisinde bulundurduğu 20’ye yakın mineral ve bileşen ile stresi azaltan, ağır materyaller içermemesi sebebiyle de “dünyadaki en kaliteli çeşit” olarak nitelendirilen Ünye Manyetik Siyah Kum ile tasarlanan Magnasand Therapy, Bambi’nin inovasyona verdiği önemi kanıtlıyor. Bugüne kadar 30 bin adet Magnasand Therapy üreterek pazara süren Bambi, ayrıca 15 farklı ülkeye de ürünü ihraç ediyor.

“Farklı elementler her zaman ilgimizi çekmiştir”

Magnasand Therapy Yatak’ın dünyada ve Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, 20 kişilik Ar-Ge ekibiyle iş süreçlerini yönettiklerini söyledi. Gökmen, “Ar-Ge’yi DNA’sına kodlayan bir marka olarak, işimiz olan yatakta kullanılabilecek farklı hammaddeler, farklı elementler, farklı inovasyonlar her zaman ilgimizi çekmiştir. Böyle bir kumun bizim ülkemizde olması da dikkatimizi cezbetti. Belirli bir Ar-Ge sürecinden sonra başarılı olabileceğini düşündük ve Magnasand Therapy yatağı yapmaya karar verdik. Magnasand Therapy için reklam, lansman ve Ar-Ge çalışmalarıyla 5,5 milyon TL yatırım yaptığımızı söyleyebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.