Suat Nezir, Hızır orucu iftarına katıldı

Suat Nezir, Hızır orucu iftarına katıldı

İftar sofrasında orucunu açan Bucalılara eşlik eden Nezir, iftar sonrasında da Buca Cem Evi Başkanı Hüseyin Gökçe’yi ziyaret etti.

 

Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, “Birleşe birleşe kazanacağız”, “Buca’nın Birleştirici gücü” sloganlarıyla sahada çalışmalarını sürdürürken, kampanyasının odağına birlik ve beraberliği koydu, toplumun tüm kesimini kucaklama hedefiyle yola çıktı. Hızır orucu ibadetini yerine getiren Bucalıların iftar sofrasına konuk olan Suat Nezir, yoğun ilgi ile karşılandı.

img-3424.jpg

GÖKÇE DEDE İLE GÖNÜL SOHBETİ

Nezir, iftarın ardından Buca Cem Evi Başkanı Hüseyin Gökçe’yi ziyaret etti.  Cem Evi Başkanı Gökçe, “Kapımız herkese açık. Yeter ki gönlü güzel olsun. Bizim en büyük dileğimiz arzumuz, herkes mutlu olsun. Mutlu olmayan bir insan ne güçlü olur, ne başarılı” diyerek Nezir’e seçim kampanyasında başarılar diledi. Suat Nezir de gönül güzelliği üzerine yaptıkları sohbetten büyük keyif aldığını belirterek, “Gönlümüzde Buca’ya, Bucalıya hizmet aşkı var. Herkesin mutlu olduğu bir Buca’ya uyanmak var. Dileklerimiz aynı, inşallah başarılı oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.