Suç makinesi hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Suç makinesi hırsızlar kıskıvrak yakalandı

İzmir’in Urla ilçesinde 8 ayrı hırsızlık olayına karışan 2 hırsızlık şüphelisi, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar sonucunda, 8 ayrı hırsızlık olayına karışan 2 hırsızlık şüphelisini kıskıvrak yakaladı. Y.A. isimli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda Y.A.’nın İçmeler Mahallesinde bir ikamette saklandığı bilgisi üzerine belirtilen adreste yapılan operasyonda M.Ö. ve Y.A. yakalanarak gözaltına alındı. İkamette yapılan aramada iş yerlerinden çalındığı tespit edilen eşyalara da el konulduğu öğrenildi.

6 ayrı hırsızlık dosyasından 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilen ve Urla’da çeşitli tarihlerde meydana gelen 8 ayrı hırsızlık olayının faili olarak mahkemeye sevk edilen Y.A. ve aynı ikamette yakalanan M.Ö. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.