Suçlu Kaçar Müge Anlı ve Ekibi Yakalar

Suçlu Kaçar Müge Anlı ve Ekibi Yakalar

Mağdur Ailelere Umut Veren Program ile Müge Anlı Tatlı Sert son bölümde ve tüm bölümlerde çözdüğü olaylar ile gündeme damga vuruyor!

Hafta sonları hariç hep aynı saatte ATV ekranlarında devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı program Türkiye’de birçok ailenin derdine derman olmaya çalışıyor. Adından çok söz edilen program ile ekranların tatlı yüzü Müge Anlı her gün izleyiciyle bütünleşip onları ekrana kilitlemekte ve ekibiyle birlikte cinayet ve kayıp dosyalarını deşmeye, detayları ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Mağdur Ailelere Umut

Mağdur ailelerin kayıpları, çeşitli vakaların cinayet zanlıları Müge Anlı’da büyük bir ustalıkla birer birer ortaya çıkarılıyor. Kimi zaman stüdyoda, hakkını arayan, eşini, evladının katilini arayanların tam yanı başında olan katiller orada bulunan birçok kişiyi kandırabilse de Müge Anlı ve değerli ekibini kandıramıyor ve düğüm çözülüp katilin yakasına yapışılıyor. Kimi zaman gözyaşlarının sel gibi aktığı programında Müge Anlı tarafların öfke patlamalarını kontrol altında tutup ortamın sakinleşmesini de sağlayabiliyor.

Hızlı Güncelleme

İtirafların, suçlamaların, psikolojik ve adli değerlendirmelerin de yapıldığı programa konu hakkında söyleyecek bir şeyleri olan izleyiciler de katılabiliyor. Belki izleyerek siz de bir gün suçluların ortaya çıkarılmasına yardımcı olacaksınız. Bu yüzden programın tutkunlarına müge anlı izle ve izlet, hiçbir bölümü kaçırma diyoruz. Olayların bazen günlerce gelişemediği bazen de çabucak çözülüverdiği programın son bölümleri ATV’de yayınlandıktan kısa bir süre sonra sitemize hızla ekleniyor. İnternet erişimine sahip olduğunuz her yerden dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. HD kaliteyle son bölümleri sitemizden izleyerek gelişmelerden geri kalmayın.

Emniyet Güçlerine Destek

Emniyet güçleri bir yandan görevini titizlikle yaparken Müge Anlı’nın programı da onlara büyük oranda destek oluyor. Sabırla beklediğiniz programı ve o gün neler olduğunu kaçırdınız mı? Hiç üzülmeyin, gelin,ile her gelişmeden haberiniz olsun. Her programı birbirinden heyecan verici ve gerilim dolu olan müge anlının bölümlerinin her birini tekrarını da izlemeniz mümkün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.