“Sudoku Çözüm Yöntemleri”  toplantısı yapıldı

“Sudoku Çözüm Yöntemleri” toplantısı yapıldı

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, Kaya Prestige Otel’de “Sudoku Çözüm Yöntemleri” konulu toplantı gerçekleştirdi

“Sudoku Çözüm Yöntemleri” konulu oplantının konuğu Jinekolog Dr. Gürbüz Turgay oldu. Düzenli egzersizin yalnızca fit bir vücut için değil beyin için de gerekli olduğunu vurgulayan Turgay, beyin sağlığı için en mükemmel egzersizin “sudoku” olduğunu söyledi.

Sudoku çözerken kullanılan klasik yöntem ve deneme yanılma yöntemlerinin haricinde kendi bulduğu sayma, eksik sayma, hiza ve sıkıştırma yöntemleri hakkında da katılımcıları bilgilendiren Turgay, iyi bir sudoku çözücüsü olmanın sırlarını verdi. Turgay, sayılara toplu bakmak gerektiğini belirterek “Yukarı aşağı, soldan sağa, dokuzlu karede var olan sayıları değil, eksik sayıları düşünmeyi hedefleyin. Zamanla beyninizin toplu görmeye alıştığını farkedeceksiniz, bunu farkettiğinizde vücudunuza mutluluk hormonu salgılanacak” dedi. Sudoku’yu, stresin ilacı olarak tanımlayan Turgay “Her sudoku çözülür, ancak mutlu olmak istiyorsanız çok zor sudoku ile uğraşmanızı tavsiye etmem” dedi.

projects-5505-1627583095421-foto2.jpg

Toplantı sonunda Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Metin Yorgancıoğlu katılımı nedeniyle Dr. Gürbüz Turgay’a teşekkür etti. Paul Harris Dostu ünvanına sahip olmaya hak kazanan İlhan Küçükahmetler’e de Geçmiş Dönem Guvernör Yardımcısı Cem Menkü tarafından Paul Harris pini takılarak, Paul Harris Dostu Sertifikası takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.