Şükran duygularımızla…

Şükran duygularımızla…

Her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan  “YAŞLILAR HAFTASI

Selçuk'ta da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bu önemli hafta da yaşlıları unutmayan  Selçuk Belediye  Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleriyle Pamucak Sahilinde bir araya geldi.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü de yaşlılar haftası münasebeti ile düzenledikleri etkinliklerle huzurevi sakinlerini mutlu ettiler. Etkinlikler ilk olarak ,Belediye Kreşinin minik öğrencileri ile , Huzurevi sakinleri bir araya getirilerek başlandı. Kuşaktan kuşağa saygı ve sevgi parolası ile Akıncılar Huzurevinde bir araya getirilen minik öğrenciler ile bol bol sohbet eden, onlarla oyunlar oynayan yaşlıların mutlulukları görülmeye değerdi.

Selçuk Belediyesinin düzenlediği etkinlikler Huzur evi ziyareti ile sınırlı kalmadı. Ayrıca , Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ,Selçuk Belediyesi Pamucak Tesislerinde  düzenlenen, müzik eşliğinde mangal ziyafeti ile  de Huzurevi sakinlerine unutamayacakları bir gün yaşatıldı. Eğlenceli dakikalar geçiren yaşlıların mutlulukları görülmeye değerdi. Mangal etkinliğinde Huzurevi sakinlerinin talebini kırmayarak Onlarla Pamucak Sahilinde yeniden bir araya gelen Başkan Bakıcı ; ‘’ Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir evredir. Bütün çalışmalarımızı bu yaklaşımla yürütüyoruz' 'dedi. Ayrıca evde bakım hizmetleri ile İlçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi birçok yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılandığını da belirten Bakıcı; ’’ Onlar bizim baş tacımızdır. Onların her türlü istek ve ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen her şeyi yerine getirmek zorundayız’’ dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.