Şükran Ovalı Fenerlilerden Özür Diledi

Şükran Ovalı Fenerlilerden Özür Diledi

Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı Fenerliler'den özür diledi.

Fenerbahçe Camiası'nın tepkisini çeken sahneyle gündeme gelen 'Familya' dizisinde rol alan Şükran Ovalı, Sarı Lacivertliler'e seslendi.
    
Fox TV'de ekrana gelen Familya dizisi, Fenerbahçelileri kızdıran bir sahne ile gündeme gelmişti. Dizide rol alan Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı, Twitter'dan yaptığı açıklamayla Fenerbahçelilere durumu açıkladı ve yapılan saldırıları hak etmediğini söyledi.

 İşte o açıklama

Son günlerde, rol aldığın 'Familya' dizisinde yayınlanan talihsiz bir sahne sebebi ile, şahsıma yapılan saldırılar karşısında yayıncı kuruluşumuz ve yapım şirketimiz tarafından yapılan açıklamadan sonra sessiz kalıp, büyük bir üzüntü ile yapılan saldırıları izledim. Ancak geldiğimiz noktada; bana ve ekibimize yapılan bütün bu suçlamalar karşısında ben sessiz kalamıyorum. Senaryoda yer almayan, doğaçlama yapılması istenilen bir sahnede aldığım cevap üzerine, kaydı kestiğimiz noktada sahnenin kullanılmamasını; yanlış anlaşılabileceği, bu konuda hassasiyet göstermemiz gerektiği yönündeki fikrimi yönetmenimiz ve ekibi ile defalarca paylaştım. Bunun üzerine yönetmenimizden sahnenin hiçbir şekilde kullanılmayacağının teyidini aldım.

Bahsi geçen sahnenin yer aldığı bölümün yayını sırasında, yeni bölüm sahnelerini çekmek üzere setteydim ve gelen tepkiler üzerine bu sahnenin yayınlandığını öğrendim. O andan bu yana üzerime yapıştırılmaya çalışılan hiçbir sıfatı, suçlamayı kabul etmiyorum ve de hak etmiyorum. 

Mevzubahis sahne ve diyalogla ilgili süreci ve yaşadığım üzüntüyü öncelikle tüm Fenerbahçeliler ve kamuoyu ile paylaşmak istedim.

Sevgi ve saygılarımla...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.