Süper Çocuk Festivali İzmirlileri ağırlamaya hazırlanıyor

Süper Çocuk Festivali İzmirlileri ağırlamaya hazırlanıyor

İzmir'in eğlenceye ve yaratıcılığa yönelik ilk ve tek çocuk eğlence festivali İzmirlileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Süper Çocuk Festivali'nde çocuklar iki gün boyunca İzmir Fuar Lunapark'ın eşi benzeri olmayan dünya standartlarındaki oyuncaklarına doyasıya binebilecek, yaratıcı atölye çalışmalarından ücretsiz faydalanacak.

20-21 Nisan'da gerçekleştirilecek festivalde çocuklar tiyatro, dans ve animasyon gösterileri ile sanata doyacak, unutulmaz bir hafta sonu geçirecek. Çocukların diğer çocuklarla sosyalleşebilmesi ve mutlu dakikalar geçirmesi için güzel bir fırsat sunan Süper Çocuk Festivali, organizasyon günleri 11.00 - 23:00 saatleri arasına gidip ziyaret edilebilecek.

Epik Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Süper Çocuk Festivali doyumsuz eğlencenin adresinde son tüketicinin önemli markalarla bir araya gelerek unutulmaz deneyimler yaşayacağı binlerce İzmirliyi bir araya getirecek. Yılın en süper festivalinde çocuklar eğlenirken öğrenecek, deneyimle keşfedecek.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Epik Organizasyon Sahibi Berrin Baş; “Aylar öncesinde hazırlıklarına başladığımız Süper Çocuk Festivali için geri sayım başladı. 20-21 Nisan'da İzmir'in simgesi İzmir Lunapark'ta doyumsuz eğlencenin adresinde misafirlerimizi ağırlayacağız. Çocuklar festival giriş bileti ile 10 oyuncağa ücretsiz binebilecek. Amacımız onların eğlenerek öğrenebileceği bir festival ortamı yaratmak. Ailece eğlenceli vakit geçirilebilecek bu festivalde alışverişten, oyun parkurlarına, workshoplardan bilgilendirici ve eğitici atölyelere, konserlerden, dans ve tiyatro gösterilerine kadar doyumsuz bir program hazırladık. Çocukluğumuzun geçtiği Lunapark'ın coşkulu ortamında festival ruhunu çocuklarımıza yansıtabilmeyi amaçlıyoruz. Bu coşkuyu paylaşmak isteyen herkesi Süper Çocuk Festivaline bekliyoruz” diye konuştu.

Berrin Baş şunları söyledi: “Festivalde Rönesans Ajans'ın bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştireceği Miss & Mr Kids Model of Turkey yarışmasının finalini çok özel bir çocuk defilesi ile gerçekleştireceğiz. Doryanart Atölye çalışmaları, İzmir Çocuk Tiyatrosu gösterileri, Berkehan Dural Sanat Akademisinin dans gösterileri, sihirbaz, çocuk şarkıları konserleri, animasyon şovları ile renklenecek olan festivalde çocuklarımıza ücretsiz saç örgüsü ve yüz boyama da yapılacak”

FESTİVALDE NELER VAR?

Süper Çocuk Festivali biletiniz karşılığında 10 adet oyuncak biletinizle Lunapark'ta istediğiniz oyuncağa ücretsiz binebileceksiniz. Sürprizler arasında bando gösterisi, tanıtım stantları, yaratıcı atölye alanları, firmaların stand aktiviteleri, maskotlar, palyaço gösterileri, yüz boyama, tahta bacak şov, balon katlama gösterisi, sihirbaz gösterisi, fotoğraf çekim alanları, dans grupları gösterileri, çocuk şarkıları konseri ve çocuk tiyatro gösterileri yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.