Super Mario Run kotanızı fena tüketiyor!

Super Mario Run kotanızı fena tüketiyor!

Super Mario Run'da koşan yalnızca Mario değil; mobil veriniz de aynı hızda koşuyor, tükeniyor.

Nintendo'nun son mobil oyunu Super Mario Run çıkar çıkmaz iOS kullanıcıları tarafından aynı hızda indirilmeye başlandı. Eğer siz de indirdiyseniz, oynarken dikkatli olmanızda fayda var. Zira Super Mario Run'da koşan Mario, tüm enerjisini sizin mobil veri kotanızdan alıyor.

AppleInsider'ın haberine göre Super Mario Run'ın karnesi bir hayli dolgun. Bilindiği gibi Super Mario Run internete bağlı olmadan çalışmıyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre her saat başı 40 ila 60 MB dolaylarında veri tüketen Super Mario Run, her gün birkaç saat oynamanız durumunda 1 haftada tek başına 1 GB'ı yiyebiliyor. O nedenle Super Mario Run'ı oynayacağınız zamanlarda Wi-Fi'a bağlı olduğunuzdan emin olmanızda fayda var.

Dünya çapında milyonlarca kez indirilen ve şimdiden en çok indirilenler listesine giren Super Mario Run, diğer yandan oyun severlerden aldığı geri bildirimler neticesinde ancak 2.5 yıldıza erişebildi. Bunda, oyunun internete bağlı olmaması önemli bir etkenken, bir diğer etken ise kuşkusuz yüksek "oyun içi harcama" beklentisi. Ücretsiz olmasına karşın oyunculara 9.99 Dolar'lık bir fatura biçen Super Mario Run, bakalım Nintendo'yu ne zaman düşünmeye itecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.