Şüpheli kadın ölümünde dikkat çeken detay: Eşi işyerinde bıçakla saldırmış

Şüpheli kadın ölümünde dikkat çeken detay: Eşi işyerinde bıçakla saldırmış

Urla'da meydana gelen şüpheli kadın ölümünde ortaya çıkan detaylarda, kadının eşinden ayrılmak istediği ancak, eşinin buna itiraz ettiği açıklandı.

Olay, dün Urla Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gündür pansiyonda konaklayan Dudu Yılmaz (21) ve eşi R.Y.'nin (26) odasına gelen görevliler, genç çiftten yanıt alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese giden polis, odaya girdiğinde Dudu Yılmaz'ı boynuna kablo bağlı halde yerde hareketsiz yatarken buldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, Yılmaz'ın cenazesi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y.'nin ise olayın ardından kayıplara karıştığı değerlendirilirken, polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

aw916515-02.jpg

Öte yandan, Dudu Yılmaz'ın daha önce cinayet şüphelisi kocası R.Y.'den ayrılmak istediği, R.Y.'nin ise bu kararı kabul etmeyerek eşinin çalıştığı iş yerine bıçakla geldiği öne sürüldü. Bu süreçte Dudu Yılmaz ile kocasının ayrı yaşama kararı aldığı, bu yüzden evlerindeki eşyaları sattıkları iddia edildi. 4 gün önce yeniden barışma kararı alan çiftin ise oturdukları kiralık evden çıktıkları için pansiyonda kaldıkları öğrenildi.

Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli R.Y.'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.