Sürdürülebilir Yaşam Kongresi düzenlenecek

Sürdürülebilir Yaşam Kongresi düzenlenecek

3. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi İzmir’de gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilir Yaşam Derneği (SUYADER) tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi 09-10 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, ana temasını “Cumhuriyetin I00. yılında Sürdürülebilir Geleceği Birlikte Tasarlamak” olarak belirlenen kongrede, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, uluslararası kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, sürdürülebilirlik alanında uğraş veren özel sektör kuruluşları, gıda toplulukları, üreticiler, türeticiler, aktivistler ve gönüllüler bir araya gelecek.

Sürdürülebilir Yaşam Derneği (SUYADER) konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Gezegenimiz ve sınırlarını ya da sınırsızlıklarını henüz keşfedemediğimiz evrende, diğer tüm varlıklarla birlikte denge ve uyum içinde yaşamanın verdiği heyecan ve sorumluluk bilinci ile yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında bu kez üçüncü uluslararası kongremizde sizlerle buluşmaya hazırız" ifadelerine yer verildi.

Kongrede, Sürdürülebilir Gıda Sistemleri ve Sağlıklı Beslenme Modelleri, Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları, Tarım ve Beslenmede Sürdürülebilir Teknoloji Uygulamaları, Biyoçeşitlilik, Gıda Toplulukları, Gıda, Beslenme ve İklim Okuryazarlığı, Yoksulluk, Açlık ve Gıda Güvencesizliği, Gıda Egemenliği , İklim Adaleti, Kriz Ortamında Gıda, Beslenme ve Sağlık, Küresel Isınma ve Sağlık Sonuçları, Sürdürülebilir Gastronomi, Sürdürülebilir Kentler, Sürdürülebilir Yaşam için Disiplinler Arası Dayanışma, Göç ve Sürdürülebilirlik konuları ele alınacak.

f5ecd1a1-e252-4e19-9f72-451538529f6b.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.