SÜREKLİ, “KARŞIYAKA’NIN KURTULUŞU STADTA”

SÜREKLİ, “KARŞIYAKA’NIN KURTULUŞU STADTA”

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü’nün 105.kuruluş yıldönümü nedeniyle Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde konuştu.

Karşıyaka çok zor günlerden geçtiğini ve kaybedecek bir dakikasının olmadığını ifade eden Sürekli, “ Karşıyaka’nın kurtuluş stadyumda, Sayın Belediye Başkanım, Karşıyaka’nın kaybedecek bir dakikası bile yok, lütfen ruhsatı verin, stadımıza başlayalım, inşallah stadımızı 19 Aralık 2018 tarihinde Dünya Karşıyakalılar Günü’nde açalım”dedi.

“Bu sıkıntılı günlerde taraftarlarımız çıktı bir kampanya başlattı kulübümüzü 12 puanının  silinmesinden kurtardılar. Sağ olsunlar, var olsun cefakâr, vefakâr taraftarlarımızdan diyen Sürekli, “Sıra bizde, şimdi biz de gereğini yapacağız. Ben, inşallah, İzmir’e döndüğümde ilk önce Karşıyaka Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğim, Karşıyaka’nın önemli şahsiyetlerini ziyaret edeceğim ve diyeceğim ki: Şu Karşıyaka’ya bir şeyler yapmalıyız, taraftarın başlattığı yerden devam etmeliyiz. İnşallah da çağrımız karşılık bulacaktır.

 

Yine önemli gelişmeler var bugünlerde, Karşıyaka’ya stat yapıyoruz. 9 Eylülde Sayın Başbakanımız bu stadın temelini attı, 62 milyon liraya mal olacak, 15 bin kapasiteli. Bu stadın ruhsat başvurusu da yakınlarda Karşıyaka Belediye Başkanımıza gelecek. Sayın Belediye Başkanım, Karşıyaka’nın kaybedecek bir dakikası bile yok, lütfen ruhsatı verin, stadımıza başlayalım, inşallah stadımızı 19 Aralık 2018 tarihinde Dünya Karşıyakalılar Günü’nde açalım. Bu stat bizim kurtuluşumuz olacak. Bakın stattan neler kazanacağız? Bizim ticari ünitelerimiz var bu statta, buradan kulübümüz gelir elde edecek. Yine, bu stattan isim hakkımız var, bu isim hakkını değerlendireceğiz ve bu anlı şanlı Karşıyaka’nın kurtuluşu olacak. Ben burada başta Karşıyaka Belediye Başkanımızın, bütün Karşıyakalıların duyarlı olacağına inanıyorum. Taraftarın başlattığı bu çalışma başarıyla inşallah sona erecek”
 

Sürekli sözlerini şöyle tamamladı
 

“Sözlerimi bitirmeden önce Karşıyaka’mızın efsanevi başkanlarından Tahir Türetken’i, yine merhum Başbakan Adnan Menderes Karşıyaka’da futbol oynadı Adnan Menderes’i, yine Lemi Yerli’yi, Gode Cengiz’i rahmetle anıyorum.  Altobelli Rıza’yı ve türbinlerin sevgilisi Efendi Mustafa’yı da saygıyla anıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.