Sürekli: Köklü geçmişimizle bağımız geleceğimizin teminatıdır

Sürekli: Köklü geçmişimizle bağımız geleceğimizin teminatıdır

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gönül Seferberliği kapsamında ilçe ziyaretlerine Kemalpaşa ile devam etti.

MEDYA EGE- AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gönül Seferberliği Programına devam ediyor. AK Parti ilçe başkanlığında teşkilat ile buluşan Başkan Sürekli, daha sonra Kemalpaşa'da görev yapmış ilçe ve belediye başkanları ile buluştu.

Sürekli, ayrıca Şehit Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu Caddesinde çalışan esnafla da bir araya geldi. Kemalpaşa Gümüşhaneliler Derneğini de ziyaret eden Sürekli, Çambel ve Akalan Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Öte yandan AK Parti kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bektaş'ı evinde ziyaret eden Sürekli, bugün gerçekleştirdiği programla ilgili yaptığı açıklamada "Şehit Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu Caddesinde faaliyet gösteren değerli esnaflarımızla buluştuk. Talep ve önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunduğumuz kıymetli esnaflarımıza ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Güzel ilçemizin güler yüzlü esnafları ve koca yürekleri hemşehrilerimizle buluştuk, AK Noktamızı ziyaret ettik. Her zaman yanımızda olan ve teveccühleriyle bizleri onurlandıran esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Köklü geçmişimizle olan bağımız güçlü geleceğimizin teminatıdır" ifadelerine yer verdi.

fe9c4jrxkaaixoj.jpgfe8-srexeaapbfz.jpgfe8-tshwyamdfpf.jpgfe8u5wswiaaeouk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.