Sürekli Ödemiş’te konuştu: AK Parti hizmet üretmeye devam edecek

Sürekli Ödemiş’te konuştu: AK Parti hizmet üretmeye devam edecek

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun programlarını hız kesmeden sürdüren AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli günün ilk ziyaretini Beydağ Ziraat Odasına yaptı. Sürekli, çiftçilerin talep ve önerilerini dinledi.

unnamed-2-001.jpg

CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir’in merkezinde olduğu gibi çevre ilçelerinde de hizmet üretemediğini iddia eden Sürekli, “Bizim gibi her daim sahada olmadıklarından bilmezler buraları, bu güzel diyarların insanlarını tanımazlar. Buldukları her fırsatta Avrupa ülkelerine giderler. Avrupa’ya gittikleri kadar gelmişler mi Kiraz’a, Beydağ’a, Ödemiş’e? Gelirler kısa bir program yapıp hemen dönerler, anlatacakları bir şey yok çünkü. Yatırım mı yapmışlar, hizmet mi getirmişler. Ne yapmışlar da ne anlatacaklar. AK Parti iktidarları her zaman çiftçisinin yanında oldu. Bugün çiftçimizin ahırında dünyaya gelen her bir buzağısına, kullandığı her litre mazotuna, ektiği her bir dönüm arazisine, o arazide kullandığı gübresine kadar devletimizden destek alıyor. Alacak ki üretecek, ülke ekonomisine katkı sağlayacak” diye konuştu.

“BİR AVUÇ TOHUMLA ÇİFTÇİYE DESTEK VERİLMEZ”

AK Parti hükümetinin çiftçilere yönelik yaptığı yatırım ve desteklere değinen Sürekli, “Son 20 yılda sadece İzmir’de 18 milyar 597 milyon TL’lik tarımsal yatırım yapıldı, çiftçimize destek verildi. Mera alanlarının ıslah edilmesi, yem bitkilerinin desteklenmesi, sertifikalı tohum ve fidan desteklemeleri, aile işletmelerinin desteklenmesi gibi birçok alanda yatırım ve destekten söz edebiliriz. CHP’li Büyükşehir Belediyesi, benim elleri nasırlı, emektar çiftçimi, bir avuç tohum, 2-3 tane koyunla desteklediğini sanıyor. Acaba buralara kaç kez gelip de çiftçimin halini hatırını sormuşlar, oturup bir bardak çayını içmişler? Benim çiftçim, eline bir avuç tohum alıp reklam peşinde koşanlara en güzel cevabı 14 Mayıs’ta sandıkları AK Parti diye patlatarak verecek buna hiç kuşkum yok” dedi. Beydağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası’nı da ziyaret eden Sürekli, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçelik’e konuk oldu.

unnamed-3-001.jpg

“KÖSTEK OLMASINLAR YETER”

Cumhur İttifakı belediyelerinin bütçelerine göre; alt ve üst yapı anlamında önemli çalışmalar yürüttüğünü hatırlatan Sürekli, “Saliha Başkanımız ve ekibi Kiraz’da gece gündüz demeden çalışıyor. Sadece kendi sorumlu oldukları alanlarda değil Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken faaliyetleri de üstlenmiş durumdalar. Başkanlarımız, destek görmekten geçmiş durumda, büyükşehir üzerine düşeni, sorumluluk sahasındaki çalışmaları yapsın yeter ama görüyoruz ki orada da sınıfta kalmış durumdalar. Köstek olmasınlar yeter. Cumhur İttifakı belediye başkanları çalışkandır, ne yapar eder vatandaşına hizmeti götürür” diye konuştu. Kira’zda depremzede aile ziyaretinin yanı sora gönül kapısı ziyaretinde de bulunan Sürekli ardından Ödemiş İlçesine geçti.

unnamed-002.jpg

"TESLİMİ YAPILAN TOKİ KONUTLARI HAYIRLI OLSUN"

Ödemiş programına Hatay’dan gelen depremzede aileyi ziyaret ederek başlayan Sürekli, gerek bölgede kalan gerekse İzmir’e gelen depremzedelerle yakından ilgilendiklerini ifade etti. Depremzedelerin yaralarının sarılması için birlik ve beraberlik içinde gayret göstermeyi sürdüreceklerini vurgulayan Sürekli, Ödemiş’in Yusufdere Mahallesindeki gönül sofrasında iftarını yaptı. Mahallelinin yakın ilgisinden duyduğu mutluluğu dile getiren AK Partili Sürekli, “Bu mübarek ayda lokmamızı paylaşmak, sofralarımızın bereketini artırıyor. Kardeşliğimiz pekişiyor. Hangi mahalleye gitsek, hangi haneye konuk olsak karşılaştığımız teveccüh, eşsiz bir duygu yaşamamıza neden oluyor. Kıymetli hemşerilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Milletimiz kimin hizmet ürettiğinin kimin engelleme siyaseti yaptığının farkında ve bunu bizlere yansıtıyor. CHP’li Büyükşehir Belediyesinin tüm engelleme çabalarına rağmen, bir yatırımımızı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 468 konut ve 8 işyeri hak sahiplerine teslim edildi. Hayırlı uğurlu olsun. AK Parti yılmadan usanmadan hizmet üretmeye yatırım yapmaya devam edecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.