Sürekli'den Başkan Soyer'e 'sabit saat uygulaması' yanıtı!

Sürekli'den Başkan Soyer'e 'sabit saat uygulaması' yanıtı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'sabit saat uygulaması' çıkışına yanıt verdi.

Medya Ege- Türkiye'de 2017 yılından beri kullanılan kalıcı yaz saati uygulaması tartışılmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sabit saat uygulamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Başkan Soyer, "2017 kışından bir kare. Fotoğrafta gün ışığı göremememizin sebebi sabit saat uygulaması... O karanlık hala sürüyor. Vatandaşlarımız yıllardır okul için, iş için, sevdiklerine ulaşmak için gece karanlığında yollara düşüyor... Bu anlamsız, faydasız uygulama bitsin. Günaydın olsun'' ifadelerini kullandı.

basliksiz-2.jpg
Tunç Soyer'in 'sabit saat uygulaması' açıklamasına AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den yanıt geldi. Sosyal medyadan Büyükşehir Belediye Başkanı'nın mesajını alıntılıyarak açıklama yapan Sürekli, "Sabit saat uygulamasına, bilimsel, toplumsal ve ekonomik dayanaklarla geçilmiştir. Attığımız her adım, verdiğimiz her karar milletimizin ve ülkemizin yararınadır. Avrupa Birliği’nin dahi örnek aldığı uygulamayı tartışmaya açmanın hiçbir faydası yoktur" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.