Suriyeliler 3 Kişiyi Demir Sopayla Dövdü

Suriyeliler 3 Kişiyi Demir Sopayla Dövdü

30 Suriyeli ikisi 18 yaş altı olmak üzere 3 kişi demir sopalarla dövdü

Kayseri'nin merkez ilçesine bağlı Uğurevler Mahallesi'nde dün gece iddialara göre Suriyeli bir grup 3 kişiyi feci şekilde demir sopalarla dövdü. Öne sürülene göre 30 kişiye yakın Suriyeli bir grup 17 yaşındaki Umut Demir ve 48 yaşındaki babası ile 15 yaşındaki Alper Çadır'ı bir ara sokakta demir sopalarla darp etti.

Birine 12 dikiş birinin kolu alçıda

Çocuklardan birinin kafasına 12 dikiş atılırken diğerinin sağ kolu kırıldığı için alçıya alındı.

Suriyelilerle tehlikeli gerilim

Hastane çıkışında konuşan darp edilen baba, mahallelier ve Suriyeliler arasında gerginlik çıktığını görünce oğlunu almak üzere aşağıya indiğini ve bu esnada saldırıya uğradığını öne sürerken, Suriyeliler'in mahallenin huzurunu bozduğunu ve mahallelinin mahallede Suriyeli görmek istemediğini söyledi. Demir ayrıca yetkililere çağrı yaparak Suriyeliler'den şikayetçi olduğunu gerekenin yetkililer tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

Arkadaşının çalınan bisikleti yüzünden dayak yemişler

17 yaşındaki Umut Demir ise bir arkadaşının bisikletinin çalındığını ve bu bisiklete Suriyeliler'in bindiğini gördüğünü ifade ederek, tam o esnada babasının kendisini eve çağırdığını eve giderken Suriyeliler'in kendilerine demir sopalarla saldırdığını söyledi. Polis mahallede güvenlik tedbirleri alırken mahalleden bazı Suriyeliler'in eşyalarını toplayarak taşındığı görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum