Sürücü ve yolculara Kaymakam Tanrıseven'den çikolata!

Sürücü ve yolculara Kaymakam Tanrıseven'den çikolata!

Trafik denetlemelerine de katılan Kaymakam Tanrıseven, görev yapan jandarma, polis ile sürücülere çikolata ikram ederek onlarla bayramlaştı.

 Tire  Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kurban Bayramında ilçe merkezinde kahvehanede oturan vatandaşların bayramını kutlayarak şeker ikram etti.

dsc_0306.jpg

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kurban Bayramında trafik ekiplerinin ve yolcuların Bayramını kutladı. Vatandaşlara çikolata ikram ederek Bayramlarını tebrik eden Kaymakam Tanrıseven'e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Tanrıseven, Bayramın ikinci günü ilk olarak Cumhuriyet Meydanında Tire otobüsleri ile yolculuk yapacak olan vatandaşların bayramını kutladı. Ardından Emniyet ve Jandarma ekipleri ile birlikte yol kontrolü yapan Tanrıseven, kolluk güçleri ve sürücülere çikolata ikram etti. Sürücü ve yolcularla tek tek sohbet eden Kaymakam Tanrıseven'e vatandaşlar da teşekkür etti.

dsc_0261.jpg

“SENİN GİBİ ADAM GELMEZ TİRE’YE”

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaşırken, Tireliler Kaymakam Tanrıseven’e hassasiyeti için teşekkür etti. Tirelilerin yakından tanıdığı Cavit Taşdan isimli vatandaş ise Kaymakam Tanrıseven ile bayramlaştıktan sonra Kaymakam Tanrıseven’e hitaben: “Bir şeyler duyduk; tayininiz çıkmış. Keşke gitmeseydiniz. Sizin gibi adam gelmez Tire’ye” dedi. Kaymakam Tanrıseven diyaloğun ardından Cavit’e teşekkür etti.

dsc_0237.jpg

“KAYMAKAM BEYİ BASINDAN TAKİP EDİYORUM. ÇALIŞMALARI ÇOK GÜZEL”

İzmir’de yaşayan ve memleketi Tire’ye bayramlaşmak için gelen bir sürücü trafik denetleme noktasında denetim için durduruldu. Karşısında Kaymakam Tanrıseven’i gören Tireli vatandaş Kaymakam Tanrıseven ile bayramlaştıktan sonra “Sizi basından takip ediyorum çalışmalarınız takdire şayan Tire için güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Teşekkür ediyorum” dedi.

ŞOFÖR VE YOLCULARA KAYMAKAMDAN ÇİKOLATA İKRAMI

Polis uygulama noktasından ayrılan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven daha sonra Jandarma bölgesinde trafik uygulamasına katıldı. Burada sürücü ve askerlerle tek tek bayramlaşan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, daha sonra uygulamaları denetleyerek sürücülerle bayram şekeri dagıttı.

cavit-son.jpg

Kurban Bayramı için hazırlıklara günler öncesinden başladıklarını söyleyen Kaymakam Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bayram tatili için Tire İlçe Kaymakamlığı olarak hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık. Bayram nedeni ile ilçede yaşanacak olan nüfus ve trafik yoğunluğunu dikkate alarak gerek asayiş gerek sağlık konusunda tedbirlerimizi aldık. Ben de Tire İlçe Kaymakamı olarak Bayramda mesai yapan kolluk kuvvetlerimizin ve vatandaşımızın bayramını kutladım. İnşallah Tire'de hep birlikte huzur içerisinde bir bayram geçireceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, yolculuğa çıkacak ve yolculukta olan vatandaşlarımıza da kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.