Survivor 2017 Finali Ne Zaman Olacak?

Survivor 2017 Finali Ne Zaman Olacak?

Survivor 2017; ünlüler ve gönüllüler takımlarıyla yola çıkan, yarışmacıların açlık ve yarışmadaki performansları doğrultusunda bir kazananı olacak bir program olarak TV 8 ekranlarından yayınlanıyor.

Yarışma da kısa süre içerisinde birleşme partisi yapılacak; birleşme sonucunda ünlüler ve gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarının, aynı adada yaşaması sağlanacaktır. Birleşme partisinde ünlü sanatçıların yer alacağı açıklamasının ardından izleyiciler merakla birleşme partisine kilitlendi. Birleşme partisinin yaklaşmış olması izleyicilerde, final ne zaman olacak sorusunu gündeme taşıdı. Birleşme partisinden sonra adayların birbirleri ile sergiledikleri performanslara göre 4 şampiyonluk adayı, Kıbrıs’ta düzenlenecek final yarışmalarına gitmeye hak kazanacak.
Final Kıbrıs'ta Olacak
Daha önceki seneler göz önüne alındığında finalin yine Kıbrıs’ta çekileceği düşünülüyordu. Kanal patronu Acun Ilıcalı bu sezonda değişikliğe gitmeyerek finalin çekimlerini Kıbrıs’ta gerçekleştireceklerini açıkladı. En başarılı 4 adayın katılacağı yarışmanın şampiyonu, oylama sonucuna göre belirlenecek.
Halk Oylaması Şampiyonu Belirleyecek
Kanal patronu Acun Ilıcalı Kıbrıs’ta finalini yapacakları Survivor 2017 hakkında bilgiler verdi. Bu bilgilerden en önemlisi ise Survivor 2017 şampiyonun açıklanacağı final tarihi idi. Olumsuz bir durumla karşılaşılmaması durumunda Survivor 2017'nin, 22 Haziran tarihinde final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.